Snijbiet Rhubarb Chard Bio
Snijbiet Rhubarb Chard Bio kan je vanaf half maart tot eind augustus kan in de volle grond regelmatig gezaaid worden, om meerdere keren te oogsten. Het groene, roodgeaderde blad kan als spinazie worden gegeten of – heel jong – in een Baby leaf mengsel met sla en rucola. Laat de planten doorgroeien om later de roodgekleurde bladstelen of -ribben te oogsten. De plant wordt ongeveer 75 cm. hoog. De oogsttijd is van mei tot en met oktober.
Productkenmerken
 Smaakt zacht en lekker fris.
 Om mee te wokken, roerbakken, stoven of stomen.
 Een hele mooie, decoratieve snijbiet soort.
Omschrijving
Snijbiet ‘Rhubarb Chard’ Bio is een rode snijbiet met lange appeltjesrode bladstelen en nerven in het iets gekroesd blad. Gemakkelijk te telen op alle grondsoorten. Gemakkelijk te telen bladgroente op alle grondsoorten. Zaaien van maart tot in augustus op een plantafstand van 20×15 cm.
Wat is het verschil tussen warmoes en snijbiet?
Waarom is de snijbiet goed voor je gezondheid:
Kan je doorgeschoten snijbiet nog eten?
Is snijbiet tweejarig?
Verpakking
De verpakking is Bio-Based. Het bestaat uit restmateriaal van tomatenplanten en gerecycled FSC papier.
Skal
Skal ziet erop toe dat het produceren of verhandelen van biologische producten voldoet aan de biologische EU verordening.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.