Salie Bio
Salie bio zaai je vanaf maart-april in een zaaibak of april-juni direct in de volle grond op een zaaibed. Eén keer verspenen en vervolgens uitplanten. Dient als oud natuurgeneesmiddel (saliemelk) tegen ontstekingen en stress. Erg lekker bij vlees- en visgerechten. De hoogte van de plant is ongeveer 60 cm. In 1 gram zaden zitten ongeveer 130 stuks Salie Bio zaden. De jonge takjes met de kleine blaadjes oogsten.
Productkenmerken
 De planten bloeien schitterend blauw in juni-juli.
 Vanwege de smaak een graag toegepast kruid.
 Van oudsher een medicinaal kruid.
Omschrijving Salie Bio
Deze Salie is een vaste plant die behoort tot de lipbloemenfamilie. De plant wordt vooral gebruikt als kruid en is met name bekend uit de mediterrane keuken. De plant wordt 40–80 cm hoog. De bladeren zijn dik, grijs en sterk aromatisch; de bladnerven zijn diep ingezonken.
Wat doet salie met je?
Hoe gezond is salie?
Hoeveel salie mag je eten?
Kun je salie rauw eten?
Verpakking
De verpakking is Bio-Based. Het bestaat uit restmateriaal van tomatenplanten en gerecycled FSC papier.
Skal
Skal ziet erop toe dat het produceren of verhandelen van biologische producten voldoet aan de biologische EU verordening.