Buzzy Organic Sprouting Alfalfa
Buzzy Organic Sprouting Alfalfa zijn Biologische zaden waarmee u heerlijke kiemgroenten kunt kweken. Dat kan bijvoorbeeld in de Buzzy Organic Sprouting Glazen Bowl met Rucola BIO
Alfalfa – Luzerne
Spruitgroente kan eenvoudig met water worden opgekweekt. De spruiten zijn heerlijk fris van smaak en worden vaak gebruikt als garnering bij vlees of vis en als toevoeging bij salades en op sandwiches. Alfalfa is rijk aan proteïne, carotine en vitaminen C, D, K, E, B12.
Hoe ga je te werk?
Strooi het zaad in een dun laagje op het zaairooster en spoel dit voorzichtig onder de kraan. Vul de glazen bowl met water tot de onderzijde van het rooster en plaats deze in een donkere ruimte met een normale kamertemperatuur ( 20-22C ). Ververs iedere dag het water.
U kunt ook een leeg boterbakje vullen met natte watten en hier de zaden op strooien. De watten goed vochtig houden en u kunt genieten van uw eigen gekweekte Kiemgroenten. Na 5 dagen kan men de kiemspruiten (die dan 3-5 cm lang zijn) eten. Alfalfa moet voor het consumeren even worden verhit.
Inhoud van de verpakking
U kunt biologische zaden van de Buzzy Organic Sprouting Alfalfa bestellen in een verpakking van 30 gram en in een verpakking van 250 gram.
Productkenmerken
Meest bekende spruitgroente, heerlijk mild van smaak.
Zeer geschikt als garnering.
Luzerne ontkiemde spruitgroente kan heel jaar gezaaid worden. En dus het gehele jaar gegeten worden.
Biologische alfalfa kiemzaden voor kiemgroente en microgroenten
Alfalfa kiemgroente van eigen bodem zijn gemakkelijk het hele jaar door in je eigen keuken te kweken. Uw Alfalfa / Luzerne zal groeien tot kiemgroente in 6 dagen of Microgreens in 12 dagen.
Beide maten planten smaken naar ijsbergsla. Ze zijn heerlijk in smoothies, salades, sandwiches, als topping etc. Ze zijn ook een van de meest voedingsrijke kiemgroente en microgroenten, je kunt zelf kweken.
Je kunt zowel de Sprouting glazen bowl als de Sprouting pot gebruiken om deze zaden te kweken, omdat Alfalfa een zeer gemakkelijk zaad is om te kweken. Je moet de planten oogsten na dag 6 van de teelt, wanneer het een blad heeft ontwikkeld.
Kiemtijd voor biologische Alfalfa
Als uw keukentemperatuur 18-23 ° C is, dan is uw Alfalfa · Luzerne kiemgroente na slechts 6 dagen groeien, klaar zijn om gegeten te worden.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.