EM X Keramiek voor koken
EM X Keramiek voor koken is geschikt om mee te koken en voor warme dranken en vloeistoffen.
Speciaal voor het koken
Maak uw maaltijden nog lekkerder!
Kook heerlijke rijst door de invloed van het infrarood warmte-effect.
Gebruik en verzorging
Voeg een EM X Keramiek voor koken toe in de pan, nadat u water en groenten er in heeft gedaan.
Ook geschikt voor de rijstkoker.
Toevoegen aan frituurolie kan helpen de houdbaarheid te verlengen.
Gebruik 1 keramieken vorm per pan/eenheid.
Spoel het product na gebruik af met water. Dit product kan (na reinigen) herhaaldelijk gebruikt worden.
Gebruik
U kunt hem gebruiken in uw waterkoker, douche-kop, theekan etc. Om mee te koken bij het maken van rijst, pasta, aardappelen, soep, thee en andere warme dranken of in frituurolie.
Werking
Zijn unieke vorm en de temperatuur van het bakproces energetiseren en verkleinen het watercluster, waardoor een betere waterkwaliteit ontstaat. Deze kwaliteitsverbetering komt de smaak van uw gerechten ten goede. Het geeft energie aan het water of vloeistof, het voorkomt vervuiling en breekt eventuele vervuiling van het water af.
EM X keramiek in het water:
Klei wordt met Effectieve micro-organismen gefermenteerd, waardoor EM X keramiek ontstaat. De informatie van de Effectieve micro-organismen zit na de fermentatie en het bakken in de klei opgeslagen. Daarom is het, dat EM X keramiek zeer lang werkzaam blijft. De trilling van het EM X keramiek is gunstig op allerlei vlakken. Na contact met bijvoorbeeld water wordt de informatie (frequentie) van het EM X keramiek overgedragen op het water. Er ontstaan kleinere waterclusters, waardoor o.a. kalkafzetting verminderd wordt.
De kwaliteit van het water wordt beter. Hierdoor is het beter opneembaar door mens, dier en plant en blijft het langer vers.
De levensduur is bijna onbeperkt.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.