Cafè Casolo Espresso
Cafè Casolo Espresso aromatische biologische en EM espresso, zorgvuldig gebrand naar voorbeeld van de Italiaanse koffiecultuur.
Biologische koffie
Caffè Casolo is een biologische koffie ambachtelijk gemaakt door traditioneel langdurig branden. Dit maakt het niet alleen bijzonder smakelijk, maar ook verteerbaar. De bonen komen uit Zuid-India van biologische boeren die met EM werken en de rijke vegetatie waarin ook hun koffieplanten groeien duurzaam beschermen. Want in de schaduw van oude bomen voelt de koffieplant zich het beste thuis.
Zonder tussenpersonen
Roasters en boeren staan in direct contact, zodat de koffie zonder omwegen of tussenpersonen wordt geïmporteerd. Samen wordt altijd de juiste prijs gevonden voor alle betrokkenen en is het levensonderhoud van Indiase boeren veilig gesteld.
Espresso
De variant Caffè Casolo “Espresso” heeft een hoog Robusta-gehalte van 2/3 en is donker gebrand, wat de koffie zijn ronde, eerlijke karakter geeft. Het is sterk, chocoladeachtig en heeft weinig zuurgraad. Casolo’s “Espresso” is geschikt voor alle bereidingswijzen.
Vegan
Deze Cafè Casolo Espresso is Vegan. Dier vriendelijk:
Dit is een product dat gemaakt is zonder dierlijke toevoegingen. Het voldoet aan de Vegan principes.
2 variaties
Deze Cafè Casolo Espresso is verkrijgbaar in een 500 gram en een 1000 gram verpakking. (hele bonen)
Wat is het verschil tussen Arabica en Robusta koffie bonen?
Wat is Robusta?
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.